Videanu: Un acord cu FMI e bine venit

14 iun 2010 Ziarul Financiar

Prim-vicepreşdintele PDL şi ministrul economiei Adriean Videanu a declarat, luni, că "un acord cu FMI e bine venit", el evitând să răspundă la o întrebare a ziariştilor privind necesitatea unui nou acord cu FMI, aşa cum a susţinut un alt lider democrat-liberal, Vasile Blaga, informează Mediafax.

Videanu a fost întrebat dacă, la fel ca Vasile Blaga, ştia încă din ianuarie 2009 despre situaţia dificilă în care se afla România.

"E un lucru discutabil, depinde de nivelul de informare al fiecăruia. Situaţia din fiecare ţară este una evolutivă, după cum aţi văzut, previziunea la nivel mondial s-a schimbat în câteva luni", a răspuns prim-vicepreşedintele PDL. Citiţi mai multe despre declaraţiile ministrului Economiei Adriean Videanu pe www.mediafax.ro.

 
Cuvinte cheie:
Adriean Videanu
, FMI
, acord
, Vasile Blaga

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide