Politică

VIDEO. Premierul Viorica Dăncilă, despre protestul anunţat pentru 1 decembrie: E ziua care trebuie să ne unească

Autor: Maria Stan

26.11.2018, 16:20 89

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, întrebată despre protestul anunţat pe Facebook pentru 1 decembrie, că Ziua Naţională trebuie să unească, nu să dezbine, fiind prea importantă pentru a fi organizate acţiuni de protest.

”Cred că măcar acum, când se apropie Ziua Naţională, ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate. Este o zi importantă pentru fiecare român, este o zi importantă pentru România, este important ce mesaj dăm generaţiilor următoare, ce mesaj dăm pentru celelalte state şi cred că toate aceste elemente trebuie să le aibă în vedere orice bun român. Fiecare are dreptul să fie nemulţumit, să meargă la proteste, dar eu cred că Ziua Naţională e prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări. Este ziua care trebuie să ne unească, nu să ne dezbine”, a declarat Viorica Dăncilă.

Pe reţelele de socializare au apărut anunţuri pentru convocarea unei acţiuni de protest pe 1 decembrie, în Piaţa Victoriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO