Politică

Viorica Dăncilă confirmă demiterea lui Tudorel Toader: Cum comentează premierul decizia luată în şedinţa PSD

Viorica Dăncilă confirmă demiterea lui Tudorel Toader:...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

17.04.2019, 15:32 533

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, miercuri, decizia luată în şedinţa PSD de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader, anunţând că a fost votată în şedinţă demiterea acestuia şi speră că decizia să fie dublată de demisie.

"În cadrul CEx de astăzi s-au luat decizii referitor la cele două colege care candidează pentru PE, Plumb şi Intotero şi un vot, decizie referitor la dl Toader. În urma votului şi nemulţumirilor manifestate de colegi referitor la dl Toader, nemulţumiri care au avut în vedere la acte normative, dar şi aspecte în spaţiul public care nu au fost urmate de o decizie s-a votat şi adoptat demiterea dl Toader. Eu sper să fie dublată şi de o demisie. Voi avea o discuţie şi cu dl Toader, de aceea am făcut referire la demisie", a declarat Viorica Dăncilă.

Liderii PSD au decis miercuri, în şedinţa CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, după şedinţa conducerii social-democraţilor.

Social democraţii au fost nemulţuiţi de faptul că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu a făcut posibilă aplicarea articolelor din codurile penale care au fost considerate constituţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO