Politică

Viorica Dăncilă declară război criminalităţii: Vinovaţi sunt cei care au putut face ceva şi nu au făcut. Mă voi implica personal în această reformă

Viorica Dăncilă declară război criminalităţii:...

Autor: Alexandru Costea, Mediafax

31.07.2019, 20:27 78

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că declară război împotriva criminalităţii în contextul presupusei crime de la Caracal. Ea spune că deoarece este mamă se va implica personal în reformă. "Fără milă, fără menajamente, fără compromisuri şi fără amânări declar război împotiva criminalităţii".

"Revolta oamenilor din aceste zile este jusrtificată, însă românii nu trebuie să se teamă. Ţara noastră nu aparţine criminalilor, violatorilor, pedofililor sau traficanţilor de persoane. Sunt femeie, mamă, am crescut un copil, ştiu ce înseamnă grija. Ştiu câtă nevoie avem să ne ştim copiii şi familia în siguranţă. De aceea mă voi implica personal în această reformă", a declarat, miercuri seară, la Guvern, prim-ministrul Viorica Dăncilă..

Voi urmări şi voi coordona toate eforturile de eradicare a acestor fenomene. Fără milă, fără menajamente, fără compromisuri şi fără amânări declar război împotiva criminalităţii. Acest probleme nu sunt de ieri, de azi. Trenează de ani de zile şi nu putem vorbi de nevinovaţi. Vinovaţi sunt toţi cei care au putut face ceva şi n-au făcut", a mai spus aceasta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO