Politică

Vrancea: Bărbat sancţionat după ce a sunat la 112 şi a anunţat că nu este lăsat să voteze

Vrancea: Bărbat sancţionat după ce a sunat la 112 şi...

Autor: Departamentul Corespondenţi

10.11.2019, 17:43 39

Un bărbat a fost sancţionat cu avertisment de poliţişti pentru că a sunat, duminică, la numărul unic de urgenţă 112 unde a anunţat că nu a fost lăsat să voteze. Anchetatorii au stabilit că acesta intenţiona să voteze la o altă secţie decât cea la care era arondat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat faptul că s-a prezentat la o secţie de votare din municipiul Focşani, unde ar fi fost împiedicat de membrii comisiei să îşi exercite acest drept.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cel în cauză are domiciliul în Focşani, însă s-a prezentat pentru a vota la altă secţie de votare decât cea la care este arondat, solicitând să voteze pe lista suplimentară, fapt ce contravine prevederilor legale în vigoare.

Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat cu avertisment pentru că a sunat în mod nejustificat la 112, după ce acesta a recunoscut faptul că nu cunoaşte prevederile legii. În final, persoana a fost îndrumată să voteze la secţia la care este arondată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO