Politică

Vrancea: Bărbat sancţionat după ce a sunat la 112 şi a anunţat că nu este lăsat să voteze

Vrancea: Bărbat sancţionat după ce a sunat la 112 şi a anunţat că nu este lăsat să voteze

Autor: Departamentul Corespondenţi

10.11.2019, 17:43 34

Un bărbat a fost sancţionat cu avertisment de poliţişti pentru că a sunat, duminică, la numărul unic de urgenţă 112 unde a anunţat că nu a fost lăsat să voteze. Anchetatorii au stabilit că acesta intenţiona să voteze la o altă secţie decât cea la care era arondat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat faptul că s-a prezentat la o secţie de votare din municipiul Focşani, unde ar fi fost împiedicat de membrii comisiei să îşi exercite acest drept.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cel în cauză are domiciliul în Focşani, însă s-a prezentat pentru a vota la altă secţie de votare decât cea la care este arondat, solicitând să voteze pe lista suplimentară, fapt ce contravine prevederilor legale în vigoare.

Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat cu avertisment pentru că a sunat în mod nejustificat la 112, după ce acesta a recunoscut faptul că nu cunoaşte prevederile legii. În final, persoana a fost îndrumată să voteze la secţia la care este arondată.

AFACERI DE LA ZERO