Politică

Zgonea, trimis la Comisia pentru drepturile omului, unde va fi coleg cu Remus Cernea şi Elena Udrea

Zgonea, trimis la Comisia pentru drepturile omului, unde...

Autor: Mediafax

21.06.2016, 15:13 1887

”S-a stabilit că deputatul neafiliat, domnul Zgonea, intră la Comisia pentru drepturile omului, întrucât la drepturile omului au fost cele mai puţine locuri ocupate sub aspectul membrilor componenţi ai acestei comisii. Este ceva normal care trebuia stabilit, Biroul Permanent este cel care stabileşte comisiile pentru deputaţii neafiliaţi. Priviţi aspectul formal şi nu alt aspect de altă natură”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Locuri disponibile mai erau la alte două comisii - administraţie publică, respectiv industrii şi servicii -, dar conducerea Camerei, controlată de PSD, a decis trimiterea lui Valeriu Zgonea la drepturile omului.

Printre colegii de comisie ai fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor se numără alţi doi deputaţi neafiliaţi (fără apartenenţă la un grup parlamentar): Remus Cernea şi Elena Udrea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO