Prima pagina

Aproape 15.000 de locuinte noi vor fi livrate in vestul capitalei in urmatorii ani

28.07.2008, 15:16 26

Dezvoltatorii imobiliari vor livra in urmatorii ani aproape 15.000 de locuinte in ansamblurile rezidentiale construite in partea de vest a Bucurestiului, reprezentand 22,6% din totalul spatiilor de locuit noi sau aflate in faza de proiect din intreaga capitala.

"Cartierele Militari si Drumul Taberei reprezinta o destinatie importanta si atractiva, atat pentru investitori, cat si pentru tinerele familii. Partea de vest a Bucurestiului pune la dispozitie 14.737 de locuinte, adica 22,68% din totalul spatiilor rezidentiale noi sau in faza de proiect, pe intreaga capitala. In acest numar intra ansamblurile mai mici, precum cele situate in zona Ghencea, cat si complexurile rezidentiale de anvergura, cum ar fi cele situate in Militari-Drumul Taberei sau Semanatoarea", se arata intr-un comunicat al firmei DMI.

Preturile locuintelor in zona de vest sunt cuprinse intre 1.100 de euro si 1.250 de euro pe metru patrat plus TVA, la care se adauga pana la 6.000 de euro fara TVA pentru un loc de parcare exterior si maxim 14.000 de euro pentru unul subteran.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO