Prima pagina

Bedminster: am platit 15 milioane de euro pentru Hiperdia

11.12.2007, 12:48 24

Bedminster Capital Management LLC, administratorul fondului de investitii Southeast Europe Equity Fund II, (SEEF II), a anuntat in cursul unei conferinte de presa desfasurata azi, finalizarea procesului de preluare a unui pachet de 65% din actiunile companiei Hiperdia SA, principalul furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic din Romania.

Valoarea tranzactiei a fost estimata la aproximativ 15 milioane de euro si include achizitia unui numar de actiuni existente de la actionari, simultan cu emisia de noi actiuni in cadrul unei majorari de capital.

SEEF II este un fond de investitii care dispune de un capital de 320 milioane dolari si care a fost organizat in martie 2006 pentru a realiza investitii exclusiv in tarile din Europa de Sud-Est: Romania, Bulgaria, tarile din fosta Iugoslavie, Albania si Turcia.

Pana in prezent, SEEF II a realizat patru investitii in regiune in domenii precum media (Pagini Aurii, Bulgaria), servicii medicale (United Healthcare Group, Bulgaria), televiziune prin cablu (Serbia Broadband, Serbia) si servicii financiare (Hedef Fleet Management, Turcia).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO