Prima pagina

Ce facem azi 11 august

11.08.2008, 13:46 13

Weekendul a trecut, pentru unii mai repede si mai placut, pentru altii poate mai greu. Time Out va readuce cu picioarele pe pamant si va intreaba ce program (de dupa munca) aveti azi? Daca nu v-ati gandit la nimic special, va dam noi motive.

Time Out va recomanda o comedie usoara pentru ziua de luni, nimic sofisticat. Doar Rob Schineider, cativa puscariasi feroce, un maestru de kung-fu si cateva momente cinematografice menite sa va faca sa uitati ca azi tocmai a inceput saptamana.
Marele Stan este ultima realizare a gigolo-ului american, in aceasi nota ca si filmul care l-a facut celebru, poate cu cativa puscariasi ?pofticiosi? in plus. Filmul ruleaza la Movieplex si la Hollywood Multiplex.

Pentru cei care doresc sa-si incepa saptamana intr-un mod mai "teatral", Time Out recomanda o iesire la Green Hours, unde Teatrul Luni pune in scena piesa "Mananca-ti aproapele". Spectacolul incepe de la ora 20:00 iar biletul costa 12 lei.

Amatorii de stat-in-casa ar trebui sa aiba motive de bucurie, teatrul vine la ei acasa. Daca nu ati ajuns la Regele Lear pus in scena de Andrei Serban vara asta, nu disperati, regele in varianta Peter Brook, vine pe DVD direct in reteaua Carturesti. Interpretat magistral de Paul Scofield, Regele Lear face din spectacolul lui Brook un titlu obligatoriu de trecut pe lista de vizionari si sau achizitionari. Sase stele din partea Time Out.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO