Prima pagina

Ce facem azi

07.08.2008, 12:52 58

Doar o zi ne mai desparte de weekend adica de mare sau munte sau orice altceva mai facem cand nu muncim. Pana atunci insa, Time Out nu va lasa sa pierdeti vremea fara rost, asa ca:

Diseara aveti drum la Clubul Taranului Roman, unde de la ora 22 canta Byron. Despre ei s-a mai scris in Time Out atunci cand si-au lansat albumul "Forbidden Drama". Spuneam atunci ca "Byron, este o formatie care respira muzica buna si o face cat se poate de natural, fara ajutorul aparatelor". Ramanem la aceeasi parere si de aceea evenimentul zilei de joi, 7 august este concertul Byron de la CTR.

Daca nu va place rock-ul sau v-ati saturat de concerte, avem o alternativa, o seara la cinema. Astazi ruleaza "Nu te pune cu Zohan", un film cu Adam Sandler si John Turturo in regia lui Dennis Dugan. Un film vioi despre un contraterorist israelian care fuge la New York pentru a deveni frizer. Ce se intampla cand trecutul il prinde din urma aflati mergand la cinema.

Cartea de azi a aparut la Editura Trei si este ultimul volum dintr-o serie de autor care a vazut tiparul undeva prin 1999. Atunci, cei de la Trei s-au hotarat sa publice integral opera lui Sigmund Freud, anul acesta au terminat cu "Proiect de psihologie". Un volum care nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO