Prima pagina

Citroen spera sa vanda 100 de SUV-uri C-Crosser pe piata romaneasca

09.05.2008, 13:19 16

Citroen vrea sa vanda in Romania circa 100 de Sport Utility Vehicle-uri (SUV) C-Crosser, primul astfel de automobil din istoria marcii franceze, disponibil de la 27.276 euro cu TVA, au declarat vineri agentiei Mediafax oficialii reprezentantei locale a constructorului francez.

Modelul va putea fi echipat cu doua motoare, unul diesel si unul pe benzina. Motorul pe benzina de 2,4 litri dezvolta 170 de Cai Putere (CP) si poate avea o cutie de viteze manuala sau una automata, in timp ce motorul diesel de 2,2 litri, de 160 CP, echipat cu filtru de particule, poate avea doar cutie de viteze manuala.

C-Crosser poate avea trei versiuni de echipare (X, SX si Exclusive), preturile fiind cuprinse intre 27.276 euro cu TVA, pentru versiunea de echipare de baza, cu motorul pe benzina, si 35.841 euro cu TVA pentru versiunea de echipare Exclusive, cu motorul diesel.

C-Crosser este dotat cu tractiune integrala, pentru care utilizatorul poate alege varianta 4x4 sau 4x2. Mai multe detalii pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO