Prima pagina

Control anticoroziune la toate modelele Logan berlina produse pana la finele lui 2006

18.01.2008, 10:18 18

Dacia va efectua un control anticoroziune la toate modelele Logan berlina produse pana la sfarsitul anului 2006, dupa ce producatorul a constatat prezenta unor "puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule, verificarile urmand sa aiba loc cu ocazia viitoarei revizii, informeaza Mediafax.

"Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator). Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate", se arata intr-un comunicat al constructorului auto.

Daca in urma verificarilor sunt descoperite puncte de oxidare, atunci se va injecta suplimentar ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei.

Posesorii masinilor vor fi instiintati printr-o scrisoare de operatiunea de service, care va fi gratuita.

Dacia nu precizeaza numarul modelelor Logan berlina vandute in Romania pana la finele anului 2006.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO