Prima pagina

Cum a dus Valentin Tarus, fondatorul Remedia, un business pornit din nostalgie la afaceri de peste 30 mil. euro

05.10.2008, 18:45 314

Valentin Tarus, omul de afaceri care a pus bazele distribuitorului Dita, iar in prezent dezvolta Remedia, companie cu activitati in distributia si retailul de medicamente, spune ca se orienteaza spre consolidarea business-ului intern, asteptand sa treaca "furtuna" de pe Bursa care afecteaza compania listata si iesirea industriei de medicamente din perioada tulbure. Odata trecuta acesta criza, compania se va concentra pe atingerea targeturilor setate: acoperirea nationala si un loc intre primii zece jucatori din industria de profil.

"Atingerea acestor targeturi va depinde nu numai de cresterea organica dar si de eventuale fuziuni si achizitii", a spus Valentin Norbert Tarus, presedintele consiliului de administratie al Remedia, intr-un interviu acordat ZF, fara a oferi mai multe detalii.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cand a pus Valentin Tarus bazele afacerii Dita si ce cifra de afaceri a raportat Remedia anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO