Prima pagina

Eurobank Real Estate a cumparat un imobil de birouri in Bucuresti, pentru 40 mil. euro

01.08.2008, 13:02 21

Compania de investitii imobiliare Eurobank Real Estate Investment, membra a grupului elen Eurobank EFG, a achizitionat, pentru 40 de milioane de euro, un imobil de birouri dezvoltat de un grup de oameni de afaceri din Grecia si Marea Britanie in nordul Capitalei, informeaza Mediafax.
Vanzatorii, printre care se numara omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, au fost reprezentanti in tranzactie de casa de avocatura Biris Goran.

"Am asistat un grup de fonduri de investitii reprezentate in Romania de Ioannis Papalekas la finalizarea a doua tranzactii imobiliare, respectiv vanzarea a doua cladiri de birouri, una catre Eurobank REIC, tranzactie de 40 milioane de euro, si cealalta catre RREEF, tranzactie de 60 milioane de euro. Vanzarea catre RREEF a acestei cladiri reprezinta finalizarea partiala a intelegerii contractuale semnata in mai 2008, cu o valoare totala de peste 340 milioane euro", se arata intr-un comunicat al casei de avocatura.

Biris Goran a anuntat, in luna mai, ca grupul de investitori greci si britanici a vandut firmei de investitii imobiliare RREEF Real Estate, parte a grupului german Deutsche Bank, ansamblul rezidential Upground si doua imobile de birouri, pentru 340 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO