Prima pagina

Pana in 2010, Ford spera sa deschida o reprezentanta oficiala in Romania

25.06.2008, 11:27 18

Ford ar putea avea propria reprezentanta auto in Romania cel mai devreme anul viitor sau in 2010, pana in prezent nefiind derulate discutii concrete privind preluarea activitatilor de la Romcar, actualul importator, a declarat pentru Mediafax directorul Romcar, Catalin Gavra.

Directorul general al Ford Europa, John Fleming, afirma, la sfarsitul lunii martie, cu ocazia prelaurarii uzinei auto de la Craiova de catre constructorul american, ca deschiderea unei reprezentante oficiale Ford in Romania se va face numai dupa consultari cu importatorul Romcar.

"Avem un partener care isi face bine treaba si nu am luat inca o decizie privind preluarea activitatii de import pentru autovehiculele Ford in Romania. O decizie in acest sens va fi luata dupa discutii cu partenerul roman", a declarat, in martie, Fleming.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO