Prima pagina

ProSport va fi relansat luni, 18 februarie, intr-un nou format grafic

15.02.2008, 12:36 28

Luni, 18 februarie, Pro Sport apare intr-un format grafic si editorial nou.

Noul layout al ziarului va fi dinamic, tineresc si neconventional, va pune accent pe imagine si va creste forta mesajelor din textele editoriale, utilizand elemente grafice specifice.

La o saptamana de la schimbarea editiei print, va fi schimbata si editia online care va pune accent pe stiri in timp real, continut video si interactiune cu utilizatorii.

Intr-un an cu evenimente sportive, ProSport isi adecveaza editiile print si on-line la nevoile si asteptarile cititorilor pasionati de sport, care au devenit din ce in ce mai selectivi.

"Obiectivul Pro Sport este sa creeze o comunitate si mai puternica de consumatori de sport, care sa citeasca ziarul in fiecare dimineata si acceseaza www.prosport.ro, pentru a afla in timp real informatiile relevante din acest domeniu. Echipa cu care vom atinge acest obiectiv este formata din jurnalisti din noua generatie, care au crescut odata cu Internetul, intr-o epoca in care informatia care ne agreseaza permanent este de multe ori irelevanta. Echipa Pro Sport va selecta cu rigurozitate informatia sportiva si o va prezenta relaxat publicului sau", declara Dan Filoti, redactor-sef Pro Sport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO