Prima pagina

Romtelecom spera sa depaseasca Vodafone pe segmentul corporate

08.04.2008, 13:10 14

Romtelecom urmareste sa creasca puternic in acest an pe segmentul de date pentru clientii companii, obiectivul companiei fiind acela de a ajunge numarul unu pe piata, a declarat George Makowski, directorul comercial al segmentului business al Romtelecom.

Conform oficialului Romtelecom, compania ar ocupa in acest moment al doilea loc pe piata serviciilor de date pentru companii, in timp ce liderul de piata este Vodafone Romania.

"In acest moment suntem numarul doi pe piata serviciilor de date pentru companii, dar obiectivul nostru este sa ajungem numarul unu. Cred ca in acest moment liderul de piata este Vodafone", a spus Makowski, care a insistat asupra faptului ca se refera strict la serviciile de date si nu la cele integrate de tip voce si date, sau voce mobila, voce fixa si date. Oficialul Romtelecom nu a precizat pe baza caror criterii a fost realizat acest clasament si daca acesta a fost determinat pe baza unui studiu de piata sau a unor date interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO