Prima pagina

Salariile de mii de euro sunt doar jumatate din beneficiile managerilor de top

28.05.2008, 08:28 9

Cand vine vorba de manageri de top, salariile acestora se pot ridica la mii de euro sau chiar zeci de mii de euro pe luna, daca lucreaza pentru o multinationala si au o functie de coordonare la nivel regional. Totusi, salariul reprezinta in unele cazuri doar jumatateSalariul reprezinta insa, in unele cazuri, numai jumatate dintre beneficiile pe care le primesc ei din partea companiilor. Pe langa masina de serviciu sau casa de serviciu, unele companii le ofera directorilor de top prime de vacanta sau pachete gratuite de asigurari, de viata si de sanatate.

?La nivel de top management, beneficiile, financiare si non-financiare, au o pondere importanta ? de la 20% pana la 50%-60%. Beneficiile oferite managerilor pot cuprinde masina de serviciu, locuinta, asigurari de viata si de sanatate, prime de vacanta, bugete pentru cursuri si programe de MBA, in categoria beneficiilor non-financiare si bonusuri, actiuni si prime in categoria beneficiilor financiare?, a declarat pentru Gandul Andreea Mihaila, professional consultant in cadrul companiei de recrutare a fortei de munca Manpower. Despre beneficiile pe care le obtin managerii de top, aflati de pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO