Prima pagina

Tariceanu: O guvernare PNL-PSD nu este o optiune pentru liberali

Tariceanu: O guvernare PNL-PSD nu este o optiune pentru liberali
20.08.2007, 16:08 11

Liderul liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Politic Central al PNL, ca formatiunea pe care o conduce nu ia in calcul o guvernare alaturi de PSD, subliniind ca PNL va trece in opozitie daca o motiune de cenzura va fi votata de Parlament.

"Am discutat despre anuntata motiune de cenzura a PSD-ului. PNL considera ca este un drept al oricarui partid de a recurge la un astfel de instrument constitutional, dar preocuparile noastre se axeaza pe actul de guvernare, pe agenda cetatenilor si suntem cu mult mai preocupati de rezolvarea problemelor cetatenilor, decat aceste jocuri politicianiste care nu fac decat sa creeze instabilitatea politica. Romania, pentru a fi o tara prospera, trebuie sa beneficieze de lungi perioade de stabilitate politica", a afirmat Tariceanu, mentionand ca politicienii care vor recurge la "acest gen de gesturi" vor fi penalizatie de electorat.

De asemenea, premierul a exclus posibilitatea alcatuirii unui Executiv din care sa faca parte si PSD. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO