Prima pagina

Temeti-va ca v-ati putea pierde jobul si n-o sa va gasiti altul in aceleasi conditii

16.07.2008, 17:15 20

Acum zece ani, economia Romaniei a intrat intr-o cadere care a tinut pana la finalul lui 2000. Diferenta fata de acum este ca atunci oamenii n-aveau credite la banca.
In martie anul trecut, BUSINESS Magazin a inceput sa publice o serie de rezumate ale unor carti de afaceri care au aparut in strainatate in ultimul deceniu. Cartile au fost scrise de profesori, de teoreticieni ai businessului, de oameni care nu au fost executivi nicio clipa (iar pentru asta sunt luati la misto de cei care au "scoala vietii"), dar si-au sustinut ideile pe baza exemplelor din viata de zi cu zi.
Primul rezumat a avut la baza cartea "The Well Timed Strategy", scrisa de un profesor de management al afacerilor din SUA, Peter Navarro, si lua in discutie oportunitatile care li se ofera companiilor atunci cand economiile intra in criza (petrolul, dolarul, bursele - nu va suna extrem de actual?). Cum pot profita executivii de acest lucru, cum pot sa se descurce si cum sa se pozitioneze pentru perioadele cand se iese din recesiune.
Cititi continuarea comentariului pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO