Prima pagina

Un fost country manager al Pfizer a deschis un showroom de yachturi la Bucuresti

29.04.2008, 12:44 20

Firma Willon Harbour, detinuta de Gabriel Hanganu, fost country manager al Pfizer, a deschis oficial, azi, un showroom de ambarcatiuni de agrement si yachturi la Bucuresti, in apropierea podului Otopeni, valoarea investitiei fiind de un milion de euro, informeaza Mediafax.

Complexul are o suprafata totala de 700 de metri patrati si poate gazdui peste 14 ambarcatiuni, fiind, potrivit proprietarului, cel mai mare showroom de acest tip din Romania.

"Avem in acest moment in showroom ambarcatiuni incepand de la 15 picioare, dar si ambarcatiuni de peste opt tone. Dorinta noastra este sa educam publicul iubitor de calatorii pe apa sa-si aleaga barcile pe viu, nu din catalog. Targetul Willon Harbour este reprezentat de persoane active, oameni de afaceri si manageri care si-au rezolvat problema casei, a masinii si a vacantelor si care acum isi pot orienta bugetul catre achizitionarea unei ambarcatiuni", a declarat proprietarul companiei, Gabriel Hanganu. Mai multe detalii pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO