Lowe & Partners semnează ultima campanie a Delikat

Autor: Andreea Mindrila 03.09.2012

Agenţia de creaţie Lowe&Partners, membră a grupului de comunicare Lowe, a realizat pentru Delikat campania promoţională ce se va desfăşura la nivel naţional, marele premiu oferit fiind o casă la ţară, cu grădină de legume.

Ideea a fost inspirată de mesajul de brand al Delikat – Gustul de acasă.

Promoţia de derulează în perioada 15 august – 16 decembrie, promovarea realizând-se atât printr-un spot TV, cât şi în mediul online şi prin activări instore.

Pe lângă marele premiu – o casă la ţară cu grădină de legume – compania mai oferă şi 18 weekend-uri în fiecare săptămână la o pensiune de la ţară şi peste o mie de premii zilnice, cu motive tradiţionale româneşti, utile în bucătărie.

Pentru a participa la concurs, cei interesaţi trebuie să trimită prin SMS codul promoţional de pe spatele pachetelor de Delikat, produsele incluse în concurs fiind Delikat Gust de Găină, Delikat Legume şi Delikat Borş Magic.

“E oare cineva care nu-şi doreşte să se retragă la final de săptămână, sau, de ce nu într-o seară târzie, într-un loc departe de gândurile cotidiene, învăluit de miros de lemne aprinse, paie umede şi legume proaspete gata culese din grădină?”, spune Ruslan Romaniuc, brand manager Delikat.

Agenţia Lowe&Partners a avut anul trecut o cifră de afaceri de 24,2 milioane lei (5,7 milioane euro), în uşoară scădere comparativ cu 2010, când nivelul business-ului a fost de 25,8 milioane lei (6,1 milioane euro), conform informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Grupul Lowe este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piaţa locală, anul trecut înregistrând o cifră de afaceri de 54,3 milioane euro, în uşoară creştere comparativ cu 2010. Cele şapte agenţii din care este format sunt: Initiative (media), Lowe&Partners (creaţie), Brand Programming Network (media), HyperActive (digital), Mobile Works (digital - mobile), GolinHarris (PR) şi Medic One (comunicare medicală - creaţie).

Printre clienţii grupului Lowe se numără Bergenbier S.A., Ferrero, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat), Johnson & Johnson, Bayer, Labormed, Pfizer sau Crucea Roşie Română.