Bacău: Un şofer beat a avariat cu maşina o conductă de gaze, trei persoane ajungând la spital

Autori: Andreea Unturica , Teodor Istrate 03.09.2012

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc pe strada Mihai Eminescu din Moineşti, după ce şoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit de pe carosabil.

Maşina scăpată de sub control a intrat într-o conductă de alimentare cu gaze, pe care a avariat-o, după care a ricoşat într-un stâlp de energie electrică.

"În urma coliziunii, atât conducătorul auto, cât şi doi pasageri din autoturism au suferit vătămări corporale, toate cele trei victime fiind transportate la Spitalul Moineşti pentru acordarea de îngrijiri mediale. Totodată, a fost avariată conducta de gaze, la faţa locului deplasându-se o echipă din cadrul societăţii de distribuţie a gazelor, care a remediat defecţiunea apărută", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Raluca Ciobanu.

Imediat după producerea accidentului, şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul alcoolest, rezultatul fiind de 0,30 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, poliţiştii i-au recoltat conducătorului auto şi probe biologice în vederea stabilirii valorii exacte a alcoolemiei.