Câţi bani credeţi că se aflau în servieta unui avocat băcăuan uitată la Judecătorie

Ziarul Financiar 04.09.2012

O servietă în care se aflau peste 3.000 de euro şi 8.000 de lei, aparţinând unui avocat băcăuan, a fost găsită în sediul Judecătoriei Bacău de plutonierul Mihaela Roman, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, geanta cu bani fiind returnată proprietarului.



Mihaela Roman a fost, marţi, în serviciul de supraveghere şi ordine publică la Judecătoria Bacău, ea observând, în jurul orei 12.00, că pe masa din holul central se află o servietă, unde nu mai era nicio persoană.

"Jandarmeriţa a identificat în interiorul acesteia o sumă importantă de bani (peste 3000 euro şi 8000 lei), dar şi documente personale şi juridice. După verificările documentelor găsite, a stabilit că servieta aparţinea unui avocat din Baroul Bacău, care a fost contactat pentru a confirma bunurile şi sumele de bani aflate în aceasta, acesta indicând cu exactitate conţinutul", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

Ulterior, în prezenţa unui martor asistent, i-a fost predată servieta avocatului cu toţi banii, documentele şi celelalte bunuri aflate în ea.