Comedie, muzică, dans şi satiră, în noua grilă de toamnă a Pro TV

Autor: Alina Dan - Mediafax 07.09.2012

Fiecare zi a săptămânii va fi dedicată producţiilor proprii marca Pro TV, un mix de emisiuni, filme, seriale şi ştiri.

Începând de pe 17 septembrie, serile de luni sunt dedicate serialului-fenomen "Pariu cu viaţa". Povestea personajelor din serial, membrii trupei LaLa Band, continuăn în cel de-al treilea sezon cu evenimente captivante şi situaţii neprevăzute. Producătorii promit mai multă acţiune şi comedie, dar şi drame puternice care garantează suspansul.

Antrenorii de la "Vocea României" - Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga - vor reveni pe micile ecrane pe 25 septembrie, într-un nou sezon al emisiunii care, la final, va desemna cea mai impresionantă voce autohtonă. Cei patru antrenori se vor folosi de toate atuurile de care dispun pentru ca "Vocea României" să răsune în echipa lor.

Miercuri este seara de umor la Pro TV. "Serviciul Român de Comedie", difuzat începând cu 3 octombrie, promite ironie fină şi satiră politică, fiind urmat, în aceeaşi seară, de o nouă producţie marca ProTv, "Tanti Florica". Intrepretat de Florin Călinescu, personajul central al noului serial este o veritabilă mama de profesie, o femeie puternică, plină de viaţă, căreia nu-i scapă nimic şi care-i pune mai presus de toate pe cei cinci copii ai săi. "Tanti Florica" îi va încânta pe telespectatorii Pro TV în fiecare seară de miercuri, de la ora 21.30.

Umorul continuă şi joi, când telespectatorii Pro TV vor putea vedea, începând din 27 septembrie, de la ora 20.30, noile aventuri ale "fierbinţenilor", în "Las Fierbinţi". Producţia de televiziune care a avut cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii 10 ani, revine în această toamnă cu al doilea sezon. "Las Fierbinţi" promite şi mai multă comedie, un umor şi mai savuros, iar, pe lângă apariţia lui Horaţiu Mălăele, garantează o serie de alte nume mari din filmul şi teatrul românesc. Al doilea sezon "Las Fierbinţi" a fost filmat într-un sat real, din apropierea Capitalei. Muzica originală este compusă de Mihai Mărgineanu.

Tot joi, după "Las Fierbinţi", Toni Grecu şi colegii lui îi invită pe telespecatoti la "Spitalul de demenţă". Din 4 octombrie, de la ora 21.20, serialul de comedie debutează cu un umor atipic, care tratează în notă comică realităţile medicale din România. "Spitalul de demenţă" este o ficţiune în regia lui Peter Kerek, dupa un scenariu de Toni Grecu şi Adrian Onicu, în care îşi vor face apariţia actori cunoscuţi din grupul "Serviciului Român de Comedie": Jojo, Claudiu Maier, Monica Anghel, Cosmin Natanticu, Cristian Martin, Aniela Petreanu, Andreea Doinea şi alţii. "Spitalul de demenţă" este un loc al suficienţei şi incompetenţei medicale tratate cu râs şi veselie. "Spitalul de demenţă" este spitalul cu cea mai ridicată cotă a rateurilor: aici se rateaza tot, operaţii, tratamente, proceduri, cariere, familii. Ca în fiecare instituţie din România unde treburile merg prost, Sistemul este de vina. Personalul este admirabil, însă Sistemul îl doboară.

Magia şi dansul revin la Pro TV de pe 26 octombrie, odată cu emisiunea "Dansez pentru tine". Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii cu o tradiţie de şase ani va face şi de această dată ca visele să devină realitate, cu ajutorul dansului, al emoţiilor intense, al decorurilor spectaculoase, dar şi prin dăruirea unor vedete autohtone care vor lupta până la epuizare în acest sens. În fiecare vineri, telespectatorii Pro TV se vor lăsa conduşi de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur într-o lume a emoţiilor, a oamenilor puternici, a vedetelor hotărâte să schimbe în bine viaţa cuiva şi a dansului care nu cunoaşte paşi greşiţi.

Pentru a încheia săptămâna la fel de spectaculos cum a început, "Filmul Pro" dezlănţuie sâmbăta şi duminica adrenalina pură.

Din 3 septembrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17.45, Cătălin Măruţă dă startul maratonului de farse, interviuri şi exclusivităţi. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" va transmite cele mai proaspete ştiri din lumea mondenă şi va lansa noi trend-uri în show-biz-ul românesc. Vedetele vor avea parte de multe întâmplări neaşteptate şi vor fi din nou subiectul unor farse curajoase şi extrem de amuzante. Happylica rămâne şi ea locul unde persoanele publice aduc cele mai tari poveşti, fac cele mai emoţionante mărturisiri sau cele mai şocante declaraţii.

"România, te iubesc!", "Ce se întâmplă doctore?", "Apropo TV", "După 20 de ani" se vor întoarce şi ele din această toamnă la Pro TV, sâmbătă şi duminică, cu subiecte noi şi le vor propune telespectatorilor o incursiune şi o viziune originală asupra zonelor mai puţin cunoscute ale realităţilor româneşti, întâlniri săptămânale cu politicieni şi oameni de afaceri de top, dar şi cele mai în trend sfaturi referitoare la sănătate şi frumuseţe.

În această toamnă, se încheie şi caravana super show-ului "Românii au talent". Juriul format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre a străbătut ţara în cautarea talentelor care vor fi etalate la începutul anului viitor, în cel de-al treilea sezon al emisiunii care a doborât record după record de audienţă.

Şi tot în această toamnă s-a dat startul înscrierilor pentru preselecţiile celui de-al doilea sezon "MasterChef", competiţia culinară care s-a dovedit a fi pe placul tuturor românilor. Bucătarii amatori care au peste 18 ani şi care sunt pregătiţi să-i dea gata pe juraţii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlatescu şi Sorin Bontea sunt aşteptaţi să intre pe pagina dedicată înscrierii, http://concurs.protv.ro/masterchef/ , să completeze formularul online şi să fie astfel cu un pas mai aproape de preselecţie. Condiţiile de participare pot fi accesate la următorul link, disponibil şi pe pagina formularului de înscriere http://assets.protv.ro/assets/regulamente/tos_masterchef.pdf.