George Andreescu de la "Serviciul Român de Comedie" va prezenta de luni "Alarma ProFM"

Ziarul Financiar 09.09.2012

Comedia se instalează confortabil la "Alarma ProFM" într-o noua formă (mai XXL) şi o noua formulă (mai acidă) pentru că George Andreescu alias Gicu zis şi Universalu', Bulibaşă sau Dracula de la emisiunea "Serviciul Român de Comedie", difuzată la Pro TV, vine să le facă ascultătorilor ProFM dimineţile nebune alături de Bogdan Nicolai.

De luni, de la ora 06.30 ascultătorii îşi încep ziua şi drumurile cu ProFM şi cu multe surprize, pentru că noul sezon "Alarma ProFM" aduce multe schimbări. Pe lângă o variantă de prezentatori în premieră la ProFM, cu improvizaţii, personaje şi telefoane în direct, ce doi matinali, Gicu şi Nicolai dau "Alarma" cu hohote de râs, vorbe acide şi comentarii deştepte, cu multă muzică de înviorare şi o cafea tare lângă ei.

"Trecând peste faptul că matinalul începe la o oră la care eu mă culcam de obicei, sunt încântat de venirea mea la ProFM şi de acest proiect unde cred că e foarte mult de exploatat şi explorat", spune George Andreescu.

"Abia aştept să lucrez cu George, ne ştim de mulţi ani şi am făcut multe caterinci împreună aşa că trebuie să ne ascultaţi din 10 septembrie, să auziţi ce v-am pregatit!, declară DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai.

Cei dornici să-şi înceapă ziua cât mai relaxaţi nu trebuie să rateze la "Alarma ProFM" noile rubrici, ca "Topu' Nasol", "Adevaratu' secretar al adevăratei fiice a Mamei Omida", "Playlist de nuntă şi botez".

După ora 09.00, procentul de poante va creşte şi mai mult pentru că doi invitaţi permanenţi vin şi ei cu "ştiri nebune la care râzi pe bune": Radu Pircă şi Adi Butoi (care au făcut parte din echipa Times New Roman).

Şi ca nu cumva ascultătorii ProFM să lenevească în weekend, Claudiu Sara se va trezi la orele care l-au consacrat şi le va da tuturor "Alarma de Week-End", de la 08.00 la 12.00, în fiecare sâmbătă şi duminică.

Luni, în prima zi de emisie, cei care vor să şi vadă cum arată noua echipă ProFM de la "Alarma", trebuie doar să urmărească "Ştirile Pro TV", pentru că cei doi prezentatori vor sta de vorbă cu Mihai Dedu şi vor intra live la ştiri din studioul ProFM.