Danezii de la Dynamicweb caută parteneri în România

Autor: Adrian Seceleanu 11.09.2012

Compania de origine daneză Dynamicweb, furnizorul unei platforme integrate de business pentru gestionarea prezenţei online prin website-uri, magazine online şi online marketing, a intrat pe piaţa din România, unde va căuta să-şi dezvolte o reţea de parteneri, a declarat Torben Kragelung, vicepreşedinte pentru vânzăeri şi marketing al companiei.

"Considerăm că România are un potenţial enorm pentru platforma online de business Dynamicweb. Deschiderea biroului de la Bucureşti ne oferă şansa de a construi o reţea de parteneri în România şi în ţările învecinate şi de a le asigura atât partenerilor, cât şi clienţilor acces la serviciile noastre, în limba nativă. Fiecare piaţă este diferită, cu cerinţe şi aşteptări proprii, însă prezenţa locală ne permite să ascultăm, să înţelegem şi să răspundem prompt acestor cerinţe", a spus Kragelung.

Potrivit oficialilor companiei, Dynamicweb este o platformă integrată de business care asigură gestionarea prezenţei online atât pentru companiile B2B cât şi pentru cele B2C prin convertirea traficului online în leaduri de vânzări, respectiv creşterea loialităţii consumatorilor prin interacţiune constantă cu aceştia.

Compania are peste 4.000 de clienţi la nivel mondial, iar peste 20.000 de website-uri au fost construite pe această platformă. Firma are peste 200 de parteneri certificaţi în ţări din Europa, America de Nord şi America de Sud.

În România, operaţiunile companiei sunt conduse de Adrian Ursu.