Green City lansează noi modalităţi de plată a locuinţelor din complex pentru a atrage clienţi

Autor: Cristina Cuncea 12.09.2012

Plata de rate la dezvoltator permite cumpărătorului să se mute imediat în locuinţă, fără a mai fi obligat să plătească un avans, urmând să achite lunar o rată, pe o perioadă de maximum 10 ani.

Dobânda anuală este fixă, în cuantum de 8,5% în euro calculată la preţul de vânzare al locuinţei, nivelul dobânzii nefiind influenţat pe perioada de rambursare de nivelul indicelui EURIBOR. Plata locuinţei se poate face şi anticipat, într-o perioadă mai scurtă de zece ani, iar cumpărătorul nu va fi obligat să plătească o taxă de rambursare anticipată.

În acelaşi timp, potenţialii cumpărători care deţin deja o locuinţă pot să încheie cu dezvoltatorul un antecontract de schimb valabil pe o perioadă de şase luni, care va fi înregistrat în cartea funciară, perioada de şase luni fiind considerată optimă pentru vânzarea locuinţei vechi.

Un consultant Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentul exclusiv al complexului Green City, va efectua o evaluare a locuinţei vechi, în funcţie de preţurile de tranzacţionare din zona respectivă şi care nu va avea o valoare fixă, ci o marjă de preţ.

Proiectul este compus din trei tipuri de case, toate cu etaj, preţurile pornind de la 69.900 de euro.

Green City este dezvoltat de omul de afaceri Dumitru Bucşaru, pe un fost domeniu al Reginei Maria, cu o suprafaţă de 120 de hectare. În cadrul proiectului au fost finalizate aproximativ 700 de locuinţe.