Jones Lang LaSalle administrează un parc logistic al UniCredit Leasing de la Ploieşti

Autor: Cristina Cuncea 02.10.2012

Compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle asigură din septembrie serviciile de property management pentru un proiect imobiliar care cuprinde spaţii industriale şi de birouri deţinut de UniCredit Leasing în Ploieşti Industrial Park.

Echipa de Property Management a Jones Lang LaSalle va colabora pentru acest contract cu divizia de construcţii şi facility management a grupului UTI.

"Din septembrie 2012, echipele combinate gestionează un complex mixt aflat în Ploieşti, având o suprafaţă totală construită de 14.800 metri pătraţi, incluzând birouri şi spaţii de depozitare", se arată într-un comunicat al Jones Lang LaSalle.

Departamentul de property management al Jones Lang LaSalle a fost înfiinţat în anul 2010 şi administrează în prezent un portofoliu de peste 195.000 metri pătraţi în toată ţara, incluzând clădiri de birouri, centre comerciale şi spaţii industriale, pentru fonduri de investiţii, companii multinaţionale şi proprietari privaţi, precum Aviva Investors, Catalyst Capital, Chayton Capital şi Nova Imobiliare.

Jones Lang LaSalle este specializată în servicii financiare şi profesionale dedicate domeniului imobiliar.