DSV Solutions a deschis un depozit în Parcul Logistic Bucureşti Vest

Autor: Ioan Dornescu 22.10.2012

DSV Solutions, parte a furnizorului global de servicii de transport şi logistică danez DSV, a deschis un nou depozit în Parcul Logistic Bucureşti Vest, lângă sediul principal al companiei.

Terminalul logistic are o suprafaţă de 20.000 mp spaţiu de depozitare şi este încadrat în clasa A. Unitatea a fost construită în perioada mai-octombrie 2012, în urma unor planuri de dezvoltare care au început în urma cu doi ani şi care vor continua cu noi dezvoltări în 2013, a anunţat, luni, compania.

"În acest moment avem contracte în urma cărora 80% din capacitatea noului depozit e deja alocată", a declarat într-un comunicat Sergiu Iordache, directorul general al DSV Solutions.

Valoarea investiţiei cu dotările şi echipamentele terminalului este de 2 milioane de euro.

DSV Solutions face parte din grupul danez DSV, furnizor global de servicii de transport şi logistică. Grupul are birouri în peste 60 de ţări, 22.000 de angajaţi şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6 miliarde euro.

În România, grupul DSV a preluat în 2007 activitatea firmei Frans Maas, redenumită ulterior DSV Solutions. Compania asigură servicii de transport internaţional rutier, maritim, aerian, transporturi speciale, transport intern, comisionare vamală, logistică şi distribuţie.

DSV Solutions are birouri în Bucureşti (Parcul Logistic Bucureşti Vest D1 & D2 şi Terminalul Otopeni), Timişoara, Oradea, Braşov, Constanţa, şi este interesată să achiziţioneze în viitorul apropiat alte spaţii de depozitare în Braşov şi Bacău.