"România, te iubesc! ": 1,5 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, duminică, la Pro TV

Ziarul Financiar 22.10.2012

Românii s-au aşezat confortabil în faţa televizoarelor şi au urmărit cu mare interes ancheta "O mare de paradoxuri", realizată de corespondentul Ştirilor Pro TV Anca Nastasi şi difuzată în cadrul ediţiei de duminică a emisiunii "România, te iubesc!". Pro TV a fost lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

În minutul de aur al emisiunii, 18.50, 1,5 milioane de români urmăreau "România, te iubesc!", iar pe publicul comercial, Pro TV înregistra 11,1 puncte de rating şi 30,7% din cota de piaţă.

7,6 puncte de rating şi 23,1% cota de piaţă a obţinut Pro TV, în medie, pe publicul comercial din mediul urban în timpul difuzării emisiunii "România, te iubesc!", d e două ori mai mult decât Antena 1, care a înregistrat doar 3,8 puncte de rating şi 11,6 procente din cota de piaţă.

Nici pe publicul din mediul urban Pro TV nu a avut rival şi s-a clasat pe prima poziţie în topul audienţelor, cu o medie de 6 puncte de rating şi 16,3 procente din cota de piaţă, fiind urmat de Antena 1, cu 4 puncte de rating şi 10,9% cotă de piaţă.