Will Champion, toboşarul trupei Coldplay, va juca în serialul "Urzeala tronurilor"

Autor: Alina Dan - Mediafax 06.11.2012

Will Champion va interpreta chiar rolul unui toboşar în serialul care a adus pe generic şi alte nume celebre din lumea muzicală. În aceeaşi serie este distribuit şi Gary Lightbody, vocalist şi lider al trupei Snow Patrol, rolul acestuia nefiind încă stabilit.

Confirmaţi pentru apariţii în cea de-a treia parte din "Urzeala tronurilor" sunt şi fostul protagonist al comediei de televiziune "Misfits" Iwan Rheon, Mackenzie Crook care a jucat în serialul "La birou/ The Office" şi Ed Skrein care a jucat în pelicula "Ill Manors".

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune centrată vag în secolul al XV-lea, într-un regat fictiv numit Westeros. Mag icul, epicul şi fantasticul vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Seria "Cântec de gheaţă şi foc" ("A Song of Ice and Fire") este o fantezie epică scrisă de romancierul şi scenaristul american George R. R. Martin. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.