Nemţii de la Preh fac încă 120 de angajări la fabrica din Braşov

Autor: Laurentiu Cotu 08.11.2012

de componente auto Preh România, unul dintre furnizorii locali importanţi ai giganţilor Audi, BMW sau Daimler, are în plan recrutarea a încă 120 de oameni pentru fabrica deţinută la Ghimbav, judeţul Braşov. Astfel, compania va creşte până la finalul anului viitor la 660 de angajaţi, de la 540 de oameni în prezent.

Mai mult, în acest an nemţii de la Preh au angajat în jur de 115 oameni la fabrica din Ghimbav şi spun că mai au disponibile încă 20 de posturi până pe finalul anului, plus alte 100 în 2013. Sunt căutaţi montatori electromecanici, operatori maşini de injectat mase plastice, ingineri în domeniul electronicii, mecatronicii, automatizărilor şi roboticii, optimizării proceselor şi întreţinerii utilajelor.

Compania produce sisteme de comandă, de acţionare şi control pentru autovehicule, clienţii finali ai Preh România fiind producătorii auto BMW, VW, Skoda, Audi sau Daimler. Componentele fabricate la Ghimbav, judeţul Braşov, se regăsesc în toate clasele acestor producători auto, de la cele de serie până la cele exclusiviste, potrivit reprezentanţilor Preh România.

Citiţi mai multe în ediţia de mâine a ZF