Business Magazin lansează cea de-a treia ediţie a „100 cei mai admiraţi CEO din România“

Ziarul Financiar 12.11.2012

Revista Business Magazin lansează astăzi cea de-a treia ediţie a catalogului "100 CEI MAI ADMI­RAŢI CEO DIN ROMÂNIA", un clasament realizat pe baza voturilor a peste 400 de manageri, antreprenori şi consultanţi din toate domeniile de activitate.

Cel mai admirat CEO din România este Steven van Groningen de la Raiffeisen, care a detronat-o pe Mariana Gheorghe, CEO-ul Petrom, exe­cutivul care a ocupat această po­ziţie doi ani la rând. Van Groningen a avansat constant în topul celor mai admiraţi 100 de manageri din România, unde oricum de la bun început s-a aflat între primii zece: în catalogul din 2010 era pe locul al cincilea, în cel de anul trecut pe locul al doilea, iar acum a ajuns cel mai admirat manager din România.

Un număr de 46 din cei 100 cei mai admiraţi CEO din România sunt antreprenori. Mihai Marcu, preşe­dintele MedLife (cea mai abruptă urcare în clasament, de 38 de locuri faţă de anul precedent), Dan Şucu, fondatorul Mobexpert, Raul Ciurtin, creatorul Albalact, şi Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman, se află pe primele locuri în clasamentul din 2012.

Citiţi mai multe în catalogul "100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÎNIA", lansat astăzi pe piaţă împreună cu Business Magazin