eMag intră pe piaţa serviciilor turistice

Autor: Adrian Seceleanu 12.11.2012

eMag, cel mai mare magazin online de pe piaţa locală, a inclus în oferte, prin intermediul platformei Marketplace, şi servicii turistice, prin care clienţii pot achiziţiona bilete de avion, pachete de vacanţe şi cazare la hoteluri, a anunţat compania.

Serviciile sunt furnizate în parteneriat cu Paravion - companie parte din Happy Tour Group, cel mai mare furnizor de servicii turistice din România. eMag Marketplace este sistemul prin intermediul căruia partenerii afişează propriile oferte pe eMag.ro pentru produse precum cărţi sau jucării. "Obiectivul eMag este să fie numărul unu pe fiecare dintre segmentele pe care le accesează prin platforma eMag Marketplace", a declarat Bogdan Axinia, director eMag Marketplace.

"În zona de turism, suntem de părere că un mare potenţial îl au pachetele de tip city break. (…) ne aşteptăm la o creştere importantă pe acest segment în viitorul apropiat. Mai departe, ţinta noastră este să aducem pe eMag cele mai atractive promoţii şi pe segmentul biletelor de avion, iar pe termen mediu planul nostru este să avem propriile noastre chartere pentru pachetele speciale eMag Turism", a explicat Bogdan Axinia.

"Luăm în calcul pentru viitor o extindere a parteneriatului cu Paravion în toate ţările din regiune în care vom pătrunde cu eMag", a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare al eMag. "De altfel, acesta este planul pentru toţi partenerii din Marketplace care au produse pretabile şi capacitatea de a livra în afara ţării."