Cinci curse aeriene au întârzieri, au fost anulate sau deviate din cauza ceţii, la Cluj

Autori: Szasz Jutka , Vasile Magradean 18.11.2012

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că sunt afectate curse spre Munchen şi Luton şi de la Paris ale companiilor Lufthansa şi Wizz Air.

"Problemele curselor aeriene spre şi dinspre Munchen, Luton şi Paris Beauvais care au fost anulate, rerutate sau au întârzieri duminică sunt cauzate de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca", au afirmat sursele citate.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional din Cluj, cursa aeriană a companiei Lufthansa spre Munchen (Germania), care trebuia să aterizeze, duminică dimineaţă, la ora 00.25 la Cluj a fost anulată, iar zborul retur care urma să decoleze la ora 6.40 spre Munchen a fost de asemenea anulat, în timp ce zborul companiei Wizz Air care trebuia să plece tot la ora 6.40 spre Luton (Marea Britanie) a fost deviat pe Aeroportul din Târgu Mureş, iar zborul de la Luton al Wizz Air care trebuia să aterizeze la ora 13.20 are întârziere de două ore.

Conform sursei citate, zborul de la Luton este programat să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 15.25.

Totodată, cursa companiei Wizz Air de la Paris Beauvais care trebuia să aterizeze la 12.40 la Cluj-Napoca a fost redirecţionată la Târgu Mureş.