Autostrada Bucureşti-Ploieşti e "ciudată" însă problema reală e cu cei 6 kilometri din şoseaua de centură a capitalei, spune un curier de top

Ziarul Financiar 19.11.2012

Adrian Mihai, unul dintre cei trei acţionari ai firmei Fan Courier, cea mai mare com­panie de curierat cu capital autohton, cu afaceri de 52 mil. euro în 2011, a declarat la ZF LIVE că autostrada Bucureşti Ploieşti este "puţin ciudată", însă marea problemă a curierilor şi transportatorilor este bucata din şoseaua de centură care face legătura între capitală şi autostradă.

Acţionarul Fan Courier susţine că infras­truc­tura rutieră locală nu poate fi comparată deocamdată nici măcar cu cea a ţărilor din jur, în condiţiile în care actuala "reţea" de autos­trăzi nu a fost con­s­truită în zonele cu cele mai mari dificultăţi de depla­sare.

Mai multe subiecte din ZF LIVE puteţi vedea aici

FAN Courier, cel mai mare jucător cu capital autohton din piaţa de curierat. Afacerile companiei au crescut în lei cu 9,25% în prima jumătate a acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Anul trecut firma a avut o cifră de afaceri de 222 de milioane de lei (circa 52 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.