Un fost bancher a deschis un fast-food Subway la Cocor

Autor: Andreea Mindrila 20.11.2012

Lanţul de restaurante fast-food Subway, cel mai extins din lume, a deschis o nouă unitate în Bucureşti, la parterul magazinului Cocor.

Investiţia s-a ridicat la 150.000 de euro, unitatea fiind deschisă de Constantin Degeratu, fost bancher cu o experienţă de 18 ani. Ul­tima funcţie deţinută de acesta a fost cea de director al diviziei de cor­porate banking în cadrul uneia dintre băncile din top zece din Ro­mânia, a declarat Rumen Radev, development agent al Subway, care se ocupă de dezvoltarea brandului în România. Potrivit site-ului de socializare LinkedIn, Degeratu a deţinut aceas­tă funcţie în cadrul Piraeus Bank.

"Din vara anului trecut, Constantin Degeratu a fost unul dintre primii francizaţi cu care Subway a semnat contracte în România. El a vă­zut acest lucru ca pe o oportunitate în contextul în care piaţa se orien­tea­ză către zona în care Subway este un jucător important", spune Radev. Investiţia în unitatea Subway Cocor este de aproximativ 150.000 de euro. Pe piaţa locală Subway deţine opt restau­rante şi în prezent se lucrează la deschiderea altor patru unităţi în Bucureşti, iar la nivel naţional se derulează mai multe nogocieri în acest sens.

"Ne aşteptăm ca în următorii ani numărul de francize să crească de mai multe ori, ceea ce înseamnă că în prezent căutăm noi parteneri francizaţi şi spaţii noi", conchide Radev.