Retailerului Euro GSM estimează o creştere cu 50% a vânzărilor de Black Friday

Autor: Laurentiu Cotu 21.11.2012

Retailerul Euro GSM, controlat de antreprenorii locali Silvia şi Zolt Fodor, apreciază o creştere cu 50% a vânzărilor cu ocazia evenimentului de shopping Black Friday, în cadrul căruia mai multe produse vor fi vândute la preţ redus.

Euro GSM spune că va reduce preţurile de Black Friday cu până la 50% la diverse accesorii şi dispositive mobile. Printre accesoriile aflate la promoţie vinerea aceasta se află căşti bluetooth, capace de protecţie pentru smartphone-uri, încărcătoare, tocuri şi huse, suporturi pentru maşină sau genţi de laptop.

‘’Este pentru prima dată când organizăm acest eveniment de shopping şi ne-am concentrat în special pe segmentul de accesorii, care înregistrează cel mai mare număr de unităţi vândute la nivelul produselor comercializate în reţeaua Euro GSM. Ofertele promoţionale vor fi disponibile pe platforma online a Euro GSM, începând cu data de 23 noiembrie”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei. În plus faţă de gama completă de accesorii pentru telefoane şi laptop-uri, retailerul va scoate la ofertă şi smartphone-uri sau tablete, cu reduceri de preţ de până la 20%.

Compania Euro GSM mizează în acest an pe o cifră de afaceri de aproape 22 mil. euro, mai mult cu 10% faţă de anul trecut, evoluţie susţinută în principal de creşterea vânzărilor de smartphone-uri şi accesorii.

În prezent, reţeaua Euro GSM numără 117 magazine, care funcţionează în sistem de franciză. Euro GSM, cel mai mare retailer autohton din piaţa şi partener al operatorului de telefonie mobilă Orange România, are sediul central în Cluj-Napoca şi o reţea de magazine extinse în 79 de oraşe din ţară. Compania comercializează telefoane, accesorii, precum şi toată gama de servicii de telefonie mobilă ale operatorului partener, respectiv abonamente de voce, internet mobil sau telefonie fixă. Proprietarii Euro GSM, oamenii de afaceri clujeni Silvia şi Zsolt Fodor, au intrat în acest business în anul 1997, Euro GSM fiind unul dintre cei mai vechi parteneri ai Orange din România.

laurenţiu.cotu@zf.ro