Oana Sârbu - despre carieră şi familie, duminică, la "Doamne de poveste"

Autor: Madalina Cerban 29.11.2012

Oana Sârbu dezvăluie într-un interviu acordat în exclusivitate pentru "Doamne de poveste" care este viziunea ei despre familia perfectă, vorbeşte despre relaţia ei cu fiul său adoptiv, Alexandru, povesteşte amintiri de pe platourile de filmare de la "Liceenii" şi cum a ajuns să facă parte din distribuţia filmului şi le împărtăşeşte telespectatorilor secretele ei de frumuseţe.

Oana Sârbu şi-a început cariera cinematografică în 1986, cu rolul Danei din "Liceenii", film care a devenit în scurt timp un fenomen naţional. Tatăl său nu a fost de acord să urmeze o carieră artistică, însă talentul, şansa şi destinul au adus-o pe acest drum.

"I-am înduplecat cu greu pe ai mei să mă lase. Tatăl meu, artist balerin la Teatrul «Constantin Tănase», nu prea era de acord. M-a u văzut cei din echipa «Liceenilor», am dat proba cu Ştefan şi acest cuplu a fost plăcut. Din sute de cupluri pe noi ne-au ales", îşi aminteşte Oana Sârbu.

A trăit în mijlocul unei familii clasice, în care nu au existat divorţuri. Astfel că şi-a dorit, la rândul ei, să întemeieze o familie ca aceea de care a avut parte în copilărie, însă viaţa i-a pregătit alte surprize, care au determinat-o să redefinească noţiunea de "familie perfectă" şi să descopere adevărata fericire în ceea ce o priveşte.

"Tata a fost ataşat mult de familia mamei. Lucrul ăsta ni l-am dorit şi eu şi fratele meu, pentru că părinţii şi surorile mamei mele nu au trecut prin divorţ, dar eu şi fratele meu am trecut prin câte un divorţ şi am luat-o de la capăt. Eu nu sunt o mamă singură, dar când formezi totuşi un cuplu stabil cu cineva, chiar dacă nu în sensul spre căsătorie, ceva duce la un echilibru", spune Oana Sârbu.