Tradeville organizează la finele săptămânii viitoare un "târg de investiţii la bursă"

Autor: Stefan Musgociu 29.11.2012

Firma de brokeraj Tradeville va organiza pe 7 şi 8 decembrie un "târg de investiţii la bursă", în cadrul căruia vizitatorii vor putea participa la lansarea acţiunilor Facebook pe sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti, precum şi la seminarii interactive.

"Evenimentul este dedicat promovării investiţiilor pe piaţa de capital, iar în cadrul acestuia vizitatorii au posibilitatea de a discuta cu traderi, brokeri şi analişti despre oportunităţile momentului şi despre modul de a accesa direct pieţele internaţionale sau de a achiziţiona acţiuni ale companiilor străine direct de la Bucureşti. Târgul se adresează atât investitorilor experimentaţi, cât şi celor începători, iar participarea este gratuită", se arată într-un comunicat al casei de brokeraj.

Persoanele care deja investesc la bursă au ocazia de a se pune la curent cu serviciile pe care ar trebui să le primească din partea unui broker autorizat, noul nivel al comisioanelor şi ultimele tehnologii utilizate în tranzacţionarea online.

În acelaşi timp, vizitatorii care nu au investit încă la bursă, dar sunt interesaţi, au ocazia de a se familiariza cu instrumentele financiare, precum şi de a afla în ce titluri să investească în funcţie de profilul lor investiţional. Totodată, vor afla şi cum pot tranzacţiona online.

Târgul de investitii la bursă se va desfăşura în clădirea unde este sediul Bursei de Valori Bucureşti, dar şi al Tradeville.