Tudor Chirilă se implică în campania "Pune preţ pe viaţă"

Autor: Alina Dan - Mediafax 06.12.2012

Artistul Tudor Chirilă se alătură campaniei umanitare demarate de Acasă TV "Pune preţ pe viaţă", al cărei scop este acordarea şi decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea statului român.

Astfel, Chirilă a vizitat recent Centrul Medical de Tratament şi Recuperare de la Buziaş, singurul în care bolnavii de hemofilie beneficiază de recuperare şi tratament, distrus în urma unui incendiu izbucnit în mai 2012.

"Copiii şi tinerii îngrijiţi în acest centru au nevoie de sprijinul nostru pentru a beneficia de tratament şi recuperare. Când îi priveşti pe aceşti tineri, înţelegi cât eşti de norocos şi de dator în acelaşi timp de a da un strop din binele tău celor mai puţin norocoşi decât tine", declară Tudor Chirilă.

Cei care vor să ajute la refacerea Centrului medical de la Buziaş pot dona 2 euro (valoare care nu conţine TVA) la numărul scurt 8865, într-o campanie realizată cu sprijinul Cosmote, Orange şi Vodafone. De asemenea, ei pot accesa site-ul www.punepretpeviata.acasatv.ro, unde pot semna petiţia şi vor ajuta la acordarea şi decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea statului român.

În fiecare marţi, de la 16.30, la "Poveştiri adevărate", Cabral va prezenta poveştile impresionante ale unor persoane bolnave de hemofilie, în cadrul campaniei "Pune preţ pe viaţă".