Concertul "LaLa Happy Xmas", susţinut, sâmbătă, de LaLa Band, transmis în direct pe voyo.ro

Autor: Alina Dan - Mediafax 07.12.2012

"LaLa Happy Xmas" reprezintă cel mai mare show din cariera LaLa Band de până acum, la care şi-au anunţat deja prezenţa mii de fani ai trupei, dar şi ai celui mai bun serial românesc, "Pariu cu Viaţa", difuzat de Pro TV. Tineri din toate colţurile ţării, îndrăgostiţi de fenomenul LaLa, şi-au achiziţionat bilete din timp pentru a fi siguri că au un loc asigurat în Sala Polivalentă din Bucureşti, unde va avea loc spectacolul.

Organizatorii concertului "LaLa Happy Xmas" au anunţat că toate biletele cu loc au fost epuizate, rămânând doar un număr foarte mic de bilete fără loc, în zona "Teren".

Însă, pentru că membrii trupei îşi doresc ca niciun fan LaLa Band să nu fie dezamăgit, echipa de producţie a ţinut să precizeze că marele concert va fi transmis live pe www. voyo.ro.

Cu o scenografie impresionantă, jocuri de lumini şi lasere şi momente muzicale inedite, "LaLa Happy Xmas" se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente.

LaLa Band, trupa-vedetă a serialului-fenomen "Pariu cu Viaţa", a petrecut deja zeci de ore în sala de repetiţii, pentru finalizarea coregrafiilor special realizate pentru concertul de sâmbătă.

Unul dintre invitaţii speciali ai concertului de sâmbătă este Horia Brenciu.

"Eu sunt un fan al filmului, dar sunt şi un foarte mare fan la muzicii, iar atunci când cele două se îmbină pe micul ecran, şi muzica şi filmul, nu pot decât să mă bucur foarte tare pentru acest fenomen. Cred că cel mai plăcut produs pe care îl poţi livra publicului e o combinaţie între muzică şi actorie, este exact ce s-a întâmplat cu «Pariu cu viaţa» şi exact ce s-a întâmplat cu Lala Band şi nu e de mirare că au succes, pentru că fiecare dintre ei este extrem de bine înzestrat de la natură, de la Dumnezeu. M-am bucurat de succesul lor, pe mine mă bucură orice producţie românească de succes, asta înseamnă că publicul nu se mulţumeşte numai cu lucruri din străinătate, numai cu lucruri din Anglia sau din America, ci se bucură de ceva românesc. Atunci când un produs românesc umple sălile, bucuria mea se triplează, atunci când acea trupă mă invită pe mine să cânt alături de ea - şi mă refer aici la Lala Band -, atunci bucuria mea e şi mai mare", a declarat Horia Brenciu.