Cântăreaţa Katy Perry a lansat o nouă linie de gene false

Autor: Florin Badescu 09.12.2012

Artista americană a lansat anul trecut prima ei linie de gene false, în colaborare cu acelaşi brand, care includea o colecţie bogată de gene "dramatice", concepute pentru a accentua machiajul ochilor.

De această dată, noua colecţie din 2012 include gene false care se concentrează asupra culorilor. Colecţia, denumită "Color Pop Lashes by Eylure", conţine trei tipuri de gene colorate - "Make Room for Ka-Boom!" (albastru), "Oh Wow, Ka-Pow!" (violet) şi "It's M'thing, Ka-Ching!" (verde).

Noua linie de gene false a fost deja lansată în reţeaua de magazine Claire's din Statele Unite, la preţul de 7,99 de dolari.

Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite. Printre hiturile ei se numără piese precum "Firework", "California Gurls", "E.T." şi "Hot N Cold", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.

Artista americană a fost desemnată femeia anului 2012 de editorii revistei Billboard.

Katy Perry a devenit un veritabil brand, iar actriţa şi-a lansat propriul parfum, o ojă şi o linie de gene false. Ea este, totodată, imaginea oficială a liniei de produse de îngrijire a pielii Proactiv şi a chipsurilor Popchips.