(P) IBM PureSystems ajută clienţii să reducă costurile, să crească gradul de utilizare IT şi să gestioneze volumele mari de date

Autor: Razvan Muresan 12.12.2012

În aprilie 2012, IBM a introdus o nouă categorie de sisteme pe piaţă - Sistemele Expert Integrate sub numele de IBM PureSystems, care simplifică sistemul de calcul la nivel de companie, reducând complexitatea şi costurile şi crescând nivelul de securitate. Primii doi membri ai acestei familii de sisteme au fost: IBM PureFlex System şi IBM PureApplication System.

Atributele noilor sisteme lansate şi aplicarea lor în cadrul volumelor mari de date

Organizaţii din toate domeniile industriale sunt puse în situaţia să identifice modalităţi mai simple şi mai eficiente de analiză a datelor, să gestioneze mai bine achiziţiile clientului, să înţeleagă nevoile acestuia, să efectueze campanii de marketing data-intensive şi să detecteze fraudele în timp real. Pentru a ajuta organizaţiile de la nivel global să utilizeze volumul masiv de date generat zilnic, IBM a extins familia sa PureSystems cu IBM PureData System.

IBM PureData System adresează provocările volumelor mari de date, provocări denumite "big", deoarece sistemul se confruntă cu volume masive de date, care trebuie procesate mai rapid ca oricând. Acesta reprezintă un important pas înainte în strategia globală IBM de a oferi o familie de sisteme cu expertiză încorporată bazată pe experienţa acumulată de IBM timp de decenii în reducerea costurilor şi a complexităţii asociate cu sistemele IT.

Clienţii pot beneficia de un sistem instalat în 24 de ore, pot executa analize complexe în câteva minute şi pot gestiona mai mult de 100 de baze de date pe un singur sistem.

IBM prezintă trei modele specifice ale PureData System.

PureData System for Transactions: Acest nou sistem include configuraţii hardware şi software integrate şi optimizate pentru flexibilitatea, integritatea, disponibilitatea şi scalabilitatea tranzacţiilor.

PureData System for Analytics: Pentru ca organizaţiile să fie competitive, este necesară analiza rapidă şi facilă, precum şi explorarea volumelor mari de date, chiar şi a celor dimensionate în petabytes. Noul sistem simplifică şi optimizează performanţa serviciilor de stocare a datelor şi a aplicaţiilor de tip analytics.

PureData System for Operational Analytics: Noul sistem poate livra informaţii relevante acţionabile în mod simultan pentru mai mult de 1000 de operaţiuni de business, sprijinind luarea deciziilor în timp real.

Pentru informaţii suplimentare despre IBM PureSystems, vă rugăm accesaţi: http://www.ibm.com/ibm/puresystems/ro/ro/takeaction.html Pentru informaţii suplimentare despre IBM, vă rugăm accesaţi: www.ibm.ro.


©2012 IBM Corporation. Toate drepturile rezervate.
Informaţiile sunt oferite ca atare, fără nicio garanţie, expresă sau implicită, şi se bazează pe planurile şi strategiile de produs curente ale IBM, care pot fi schimbate de către IBM fără notificare prealabilă.
IBM nu e răspunzător pentru niciun prejudiciu cauzat sau legat într-un anume fel de acest document. Nicio parte a acestui document nu are intenţia şi nici nu va avea efectul de crea orice fel de garanţii sau reprezentări din partea IBM (sau a furnizorilor ori licenţiatorilor săi), sau de a modifica termenii şi condiţiile acordului de licenţă aplicabil căruia i se supune software-ul IBM.
IBM, IBM logo-ul,
ibm.com, Let's Build A Smarter Planet, Smarter Planet şi icon-ul planetei sunt mărci comerciale ale International Business Machines Corporation, înregistrate în multe jurisdicţii din întreaga lume. Alte nume de produse şi servicii pot fi mărci comerciale ale IBM sau ale altor companii. O listă actualizată cu mărcile comerciale ale IBM e disponibilă pe Internet la www.ibm.com/legal/copytrade.shtml. IBM România S.R.L. Bucharest Business Park, Corp A2, Şos. Bucureşti-Ploieşti Nr. 1A, 013681, Bucureşti 1, România - CIF RO378660, RC J/40/5106/1991, Cap.Soc. 41.670 Lei.