DSP Suceava a început verificările în pensiunile care organizează petreceri de Crăciun şi Revelion

Autor: Liliana Bujdei 10.12.2012

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, a declarat corespondentului MEDIAFAX că inspectorii sanitari suceveni au început, luni, controale în unităţile de alimentaţie publică, restaurante şi pensiuni care vor organiza mese festive de Crăciun şi Revelion, dar şi în unităţile de cazare din zonele turistice ale judeţului Suceava în condiţiile în care în perioada Sărbătorilor de iarnă se aşteaptă un aflux de turişti.

Abiţei a spus că aceste controale vor fi făcute până la sfârşitul anului, iar inspectorii sanitari vor verifica modul de aprovizionare, păstrare şi preparare a alimentelor, dar şi dacă sunt respectate condiţiile igienico-sanitare atât în unităţile de alimentaţie publică, dar şi în unităţile care dispun de capacitate de cazare.

"Controalele vor viza, în special, unităţile care vor organiza mese festive de Crăciun şi Revelion", a mai spus Abiţei.