Cât costă să îţi trimiţi copiii în tabere de schi în Sinaia, Italia sau Austria?

Autor: Mirabela Tiron 27.12.2012

Sezonul de iarnă vine cu oferte pentru tabere de schi, snowboard şi cursuri pentru copii direct pe pârtii.  

În sezonul 2012/2013, se organizeaza tabere in Sinaia, la Val Gardena (Italia) şi pe gheţarul Stubai (în Austria).

Pe lângă tabere, care au loc în perioadele vacanţelor şcolare, copiii  şi adulţii de orice vârstă pot lua lecţii individuale de schi în Sinaia, Azuga, Buşteni sau Predeal, în fiecare zi din sezonul de iarnă, potrivit reprezentanţilor şcolii de schi La Monitori

Sezonul taberelor de ski începe in Sinaia, cu un weekend la ski în 21-24 decembrie, urmat de o mini-tabără în 26-30 decembrie şi de o tabără de o săptămână în  6-12 ianuarie.  Aceste tabere se adresează copiilor de 4-18 ani. Se schiază în grupe de maxim 6 copii cu un instructor.

“În ianuarie 2013, organizăm o  tabăra de ski în Italia, la Val Gardena. Statiunea de ski Val Gardena, aflată la 3 ore de Milano, are domeniul de schi Dolomiti Superski, care face parte din patrimoniul natural UNESCO. Se schiaza pe mai mult de  500 de km de pârtii de ski interconectate”, potrivit La Monitori.

Taberele de ski la Sinaia costă 1.365 de lei pentru  o săptămâna. În taberele din Sinaia, programul apres-ski include patinoar, săniuş, piscină, plimbare la Peleş, foc de tabără. Cazarea se face la pensiune de trei margarete.

Taberele din Italia şi Austria costă 925 de euro, la care se adaugă biletul de avion.