Carmen Săndulescu, directorul executiv al Impact şi unul dintre cei mai vechi oameni ai companiei, şi-a dat demisia

Autor: Cristian Hostiuc 11.01.2013

Carmen Săndulescu, unul dintre cei mai vechi oameni ai dezvoltatorului imobiliar Impact Bucureşti şi-a dat demisia din funcţia de director executiv începând de luni, 14 ianuarie.

Consiliul de administraţie al Impact a luat act de decizie, a menţionat directorul general al dezvoltatorului imobiliar Ştefan Gheorghiu Milicin.

Impact, una dintre cele mai vechi companii de la Bursa de Valori Bucureşti, care pe vârf a ajuns la o capitalizare de câteva sute de milioane de euro, încearcă acum să-şi găsească un nou model de business având în vedere că piaţa imobiliară este extraordinar de slabă.

Dan Ioan Popp, fondatorul Impact, şi Carmen Săndulescu au stat la baza dezvoltării companiei acum un deceniu, fiind şi acţionarii principali. De-a lungul anilor, şi în special în criză, au renunţat treptat la o parte din acţiuni dar şi la poziţiile executive în companie. În acest moment, compania este controlată de un grup de fonduri de investiţii şi de un investitor român de pe Bursă, Adrian Andrici. La Bursa de Valori Bucureşti, Impact a ajuns la o capitalizare de numai 6 milioane de euro. Dan Ioan Popp mai deţine 16,5% din acţiuni.