Atac agresiv al Vodafone: operatorul le va trimite gratis acasă românilor o cartelă sim, cu 100 de minute în reţea

Autor: Adrian Seceleanu 14.01.2013

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a demarat pe pagina web proprie o campanie comercială agresivă, prin care le va trimite gratuit acasă o cartelă SIM cu număr şi care poate fi utilizată fără niciun cost pentru a realiza 100 de minute de apeluri în reţea către orice client care solicită acest lucru, potrivit datelor de pe pagina web.

"Poţi comanda un sim promoţional gratuit, o singură dată în 12 luni calendaristice. Completează formularul de mai jos şi primeşti SIM-ul în maximum 2 săptămâni, gratuit", conform datelor de pe pagina web a companiei. Clienţii care comandă cartela şi apoi o activează primesc 100 de minute de apeluri în reţea, potrivit aceleiaşi surse. "Activează-ţi Cartela Vodafone - SIM promoţional gratuit şi ai 100 de minute în reţea, valabile 30 de zile de la activare. Poţi activa SIM-ul promoţional oricând vrei, într-un interval de maxim 12 luni. În plus, beneficiezi de 4 luni de activitate şi 10 luni perioadă de graţie".

În mod obişnuit, o cartelă SIM cu număr costă în jur de 25 de lei.

Mutarea Vodafone nu este o noutate - liderul pieţei Orange lansând o campanie similară - activă şi în prezent, în urmă cu patru ani de zile, însă este o surpriză, în condiţiile în care în ultimii ani oficialii companiei au atacat frecvent distribuirea gratuită de cartele de către Orange, susţinând că aceste acţiuni măresc artificial numărul de clienţi de pe piaţă.