Cosmote lansează primul smartphone cu procesor Intel din România - ZTE Grand X In

Ziarul Financiar 16.01.2013

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat pe piaţă, în magzinele proprii şi ale retailerului Germanos, primul smartphone cu procesor Intel de pe piaţă - ZTE Grand X In.

ZTE Grand X In este dotat cu procesor Intel® Atom™ cu până la 1,6 Ghz, memorie de 1 GB RAM şi o cameră de 8MP, cu  o rezoluţie a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli.

“Oferim constant clienţilor noştri tehnologie şi terminale de ultimă oră, acoperind toate nevoile de comunicare şi preferinţe în materie de design. Smarthphone-urile câştigă teren în România, iar tot mai mulţi dintre clienţi aleg să achiziţioneze un astfel de produs, atât pentru divertisment, cât şi afaceri. ZTE Grand X In este disponibil în cadrul unor oferte foarte avantajoase, exclusiv în reţeaua noastră de magazine”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Cosmote România.  

“Este o plăcere să anunţăm primul smartphone cu Intel disponibil comercial în România, noul ZTE Grand X In, de astăzi la Cosmote”, a spus Adrian Cioroianu, Business Development Manager, Intel România.

ZTE Grand X In dispune de un touchscreen de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori şi o rezoluţie de 540x960 pixeli. Utilizatorii pot înregistra clipuri full HD pe terminalul cu platformă software Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

ZTE Grand X In permite viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps şi de încărcare a datelor de până la 5,76Mbps.

Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul Cosmote Smart XLĂ. Pentru 31 de euro/lună, clienţii au la dispoziţie 300 de minute naţionale/internaţionale Zona 1, 2.000 de minute în reţea, SMS-uri în reţea şi minute în reţeaua Romtelecom, 250 MMS-uri în reţea şi 2GB trafic de date pentru a naviga cât doresc pe internet. Terminalul este disponibil şi fără conectare, la 999 lei (TVA inclus).